Påväg hem




Längesen

Hej, det var riktigt längesen nu.. När jag loggade in här hade jag glömt av hur man skriver inlägg så det tog ett tag för mig att komma in här, hehe!! 
Vad har hänt sen sist?? Jo, jag har vart utomlands några ggr, sett och träffat Eric och kramat honom (ja, jag är fortfarande lika crazy about TFC och Eric..), jag har slutat 6:an och börjat en ny skola, ny klass, nya kompisar osv. En hel del har hänt.
Jag trivs faktiskt otroligt bra med min nya klass. Många ifrån min gamla klass, parallelklasser och från en annan/andra skolor går nu i min nya klass, 7B. Och jag som alltid har gått i A, hahah..
Men vi funkar riktigt bra ihop, klart att det finns sånna som man får spel på väldigt ofta men det är ju egentligen inget att bry sig om.
Det går iallafall jättebra för mig i skolan just nu och jag är på väldigt god väg till höga betyg, applåd till mig. Jag ska väl inte säga att jag har haft dåliga betyg innan men det är alltid kul när det går bra, eller hur??
 
Osäker dock på om jag ska fortsätta blogga eller om det bara kommer inlägg liknande dessa ibland. Skulle chansa på det sista alternativet..
 
Längsta inlägget som någonsin skrivits på denna blogg.. See youuuuu :* //Elin

RSS 2.0